GITÁROST KERESÜNK!

Zenekarunk GITÁROST keres. A zenei irányvonal tekintetében kb. a ’90-es évek magyar heavy metal zenekarainak (Omen, Pokolgép, Kalapács, Moby Dick, Ossian stb.) nyomvonalán tevékenykedünk. Saját számokat játszunk, folyamatosan írjuk õket, már kb. négy készen van (99%-os állapotban), és még pár készülõben. A saját számok mellet néhány feldolgozást is játszunk. A saját számokból néhány próbatermi felvételt a myspace oldalunkon, vagy a média menüben meghallgathatsz.

Várjuk tehát kb. 18-28 év körüli (a kor nem szentírás), saját cuccal rendelkezõ szólógitáros kollégák jelentkezését. A felszerelést illetően saját színpad és próbaképes megszólalást biztosító, minimum 50-100W-os erősítő, és megfelelő gitár szükségeltetik. A jelentkezõt illetõen fontos lenne még a komoly hozzáállás (rendszeres próbára járás, a próbákra való megfelelõ felkészülés stb.), elszántság, megbízhatóság (!), elhivatottság, a zene és a stílus szeretete. Emellett fontos a megfelelő gitártudás, és a szólójátékban való jártasság. Előnyt jelent a dalszerzésben, szólóírásban szerzett tapasztalat. Nem baj ha nem vagy profi, mi sem vagyunk azok.

Amit mi tudunk nyújtani… Rendszeres, jó hangulatú próbáink vannak jó társaságban. Folyamatosan íródnak a saját számok, nem feldolgozásokra rendezkedtünk be. Nem hétvégi garázszenekarként képzeltük el a jövõben, vannak céljaink, terveink. Céltudatosak vagyunk, és mindannyian a - lehetõségeinkhez mérten - toljuk elõre a zenekar szekerét. Persze azért tisztában vagyunk a jelenlegi viszonyokkal, és nem célunk hogy ebbõl éljünk meg, inkább egy ütõs, stabil, kompromisszumoktól mentes zenekar létrehozása a cél.

 Amennyiben felkeltettük az érdeklõdésedet, jelentkezz a zenekar email címén, 
vagy az alábbi telefonszámon: 70/266-8345 (András)