Dobost keresünk!

Az zenekar zenei irányvonal tekintetében kb. a ’90-es évek magyar Heavy Metal zenekarainak (Omen, Pokolgép, Kalapács, Moby Dick, Ossian stb.) nyomvonalán helyezhető el, de megtaláluk a saját stílusunkat a műfaj határain belül, mind zeneileg, mind szövegileg. Saját számok természetesen vannak,  kb 5-6 saját dal, és még pár készülőben, valamint több ötlet és dalszöveg. Ezeket meghallgatva könnyű behatárolni a zenekart. A saját számok mellett nagyjából 5-6 feldolgozást is játszunk, bővítendő a koncertműsort. A feldolgozások mennyiségét nem szeretnénk tovább növelni, arra törekedünk, hogy a saját nóták lassacskán kiszorítsák őket a repertoárból. A repertoárunkban található feldolgozások lentebb YouTube linkek formájában megtekinthetők. Ha szereted ezt a stílust, tetszenek a számaink, szívesen játszanál ilyesmit, akkor nem habozz kapcsolatba lépni velünk.

Várjuk kb. 25 és 45 év közötti (de legalábbis felnőtt gondolkodású és hozzáállású), saját próba- és koncertképes dobcuccal, (meglévő) duplázóval vagy éppen két lábdobbal rendelkező dobos kollégák jelentkezését. Tekintettel a saját számok felépítésére, és stílusára, magabiztos duplázási tudás, valamint pontosság is szükséges (160-as tempónál is).  A más stílusokkal való zenei keveredést mindenképp kerülnénk, szóval nem szeretnénk (nem is szerettünk volna soha) új stílust teremteni, ezt szerettük már évtizedek óta, és legfőképp olyannak, amilyen... Lentebb található hanganyag a saját számok dobtémáiból (a teljesség igénye nélkül), csak hogy tudd kb. milyen kaliberű témákról is lenne szó (főként a dupla lábgépes témákra van kihegyezve a felvétel, ez jelentett ugyanis problémát korábbiakban). A jelentkezőt illetően fontos lenne még az elszántság, megbízhatóság, elhivatottság, a zene és a stílus szereteteEmellett szükséges megfelelő szabadidő a heti egy próbához, illetve ezt követően a koncertekhez. Nem hátrány, ha gyorsan tanul az illető, mivel kb. 10-12 számos műsort kellene megtanulni.

Négy saját dal dobtémájából összevágott felvétel. 


Ami fontos, olyan embereket keresek, akik elsősorban a zenéért, a zene szeretete miatt, az együtt zenélés élményéért zenélnek. Elsősorban zenésztársakat keresünk, nem csak egy embert, akivel megvan a létszám. Emberi oldalról is igényeljük az összhangot, talán ez még fontosabb, mint bármi más. Drogosok, alkeszok, linkek, lehetőleg kerüjenek minket. Igazából nem profikra van szükségünk, hiszen mi sem vagyunk azok (persze kezdők sem), de legalább hozzáállásban mindenképp törekedni kellene a profizmusra. Kell egy stabil fejlődőképes alap (a fenti dobtémákhoz mérten) a hangszeres tudást illetően, illetve fejlődni akarás, és ez már elég!

Amit jelenleg tudunk nyújtani… Van egy zenekarra való kész, kb. 1 órás műsorunk, több saját nótával, ami szerintünk a töltelékként játszott feldolgozásainkkal is felveszi a versenyt. Ha sikerül elhivatott, motivált tagokat találnunk, elég hamar koncertképessé érhet a dolog. Ez természetesen a jelentkezőkön is múlik, és erre  természetesen nincs garancia... Vannak még, íródnak további saját számok, nem feldolgozásokra vagyunk berendezkedve. De egyelőre nem szerettünk volna több nótát kidolgozni, nehogy pont ez riassza el a jelentkezőket... Tisztában vagyok a jelenlegi viszonyokkal, és nem cél, hogy ebből éljünk meg, inkább egy ütős, stabil, kompromisszumoktól mentes zene, és zenekar létrehozása a cél, és a zenélés örömből, mindeféle világmegváltó cél, és görcs nélkül...

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, további információért írj ITT.

06-70/266-8345  (András)◊            ◊           ◊ 


\m/