BASSZUSGITÁROST KERESÜNK!

Rólunk...

Zenekarunk zenei irányvonalára a ’90-es évek magyar heavy metal zenekarai voltak leginkább hatással (Omen, Pokolgép, Kalapács, Moby Dick, Ossian stb.). Saját számokat írására fektetjük a hangsúlyt, de jelenleg még feldolgozásokkal egészítjük ki a kb. 1 óra 20 perces műsorunkat. Eddig 7 db kész saját dalunk van, és  jópár készülőben, valamint rengeteg dalszöveg és ötlet. A feldolgozások mennyiségét nem szeretnénk tovább növelni, arra törekszünk, hogy a saját nóták lassacskán kiszorítsák őket a repertoárból. A saját számokból - a teljesség igénye nélkül - néhány felvételt a média menüben meghallgathatsz.

Mit várunk...

Basszusgitáros posztra várjuk tehát 20 év fölötti, de legalábbis felnőtt korú és hozzáállású, saját cuccal rendelkező basszusgitáros kollégák jelentkezését. A felszerelést illetően saját színpad-, és próbaképes megszólalást és hangerőt biztosító erősítő (kombó vagy fej-láda, mindegy), és megfelelő basszusgitár szükségeltetik (elég a 4 húr, hangolás  D#-ben, tehát fél hanggal mélyebben a standard hangolástól). 

Rólad...

A jelentkezőt illetően fontos lenne még a megfelelő hozzáállás (rendszeres próbára járás, a próbákra való megfelelő felkészülés stb.), elszántság, megbízhatóság, elhivatottság, a zene és a stílus szeretete. A próbákra való felkészülést mindenki otthon oldja meg, próbán nem tanulunk számot... Emellett mindeképp szükséges megfelelő mennyiségű szabadidő, a heti 1 db próbához, illetve ezt követően a koncertekhez. Olyan emberre lenne szükségünk, aki ezt vállalni, teljesíteni is tudja. Nem hátrány, ha gyorsan tanul az illető, mivel kb. 13-15 számos műsort kellene jelenlegi állás szerint  megtanulni.

Ami fontos...

Ami nagyon fontos, hogy emberileg is a lehető legjobban "egy húron pendüljünk" ez mindennek az alapja. Olyan embereket keresünk, akik elsősorban a zenéért, a zene szeretete miatt, az együtt zenélés élményéért zenélnek. Ami szintén nagyon fontos, hogy olyan embert keresünk, akinek tetszenek a saját dalaink, és szívesen játszanák ezeket velünk a színpadon, és ugyanúgy hisznek benne, és tudnak lelkesedni érte, ahogyan az mi tesszük. Minket ez hajt előre, szeretnénk ha téged is ez vinne előre! Így lesz csak közös a cél. Elsősorban zenésztársat keresünk, nem csak egy embert, akivel megvan a létszám. Igazából nem profikra van szükségünk, hiszen mi sem vagyunk azok (persze kezdők sem), de legalább hozzáállásban mindenképp törekedni kellene a profizmusra. Kell egy stabil fejlődőképes alap  a hangszeres tudást illetően (a saját basszustémákhoz mérten), illetve fejlődni akarás, és ez már elég! 

Amit jelenleg tudunk nyújtani… 

Saját próbatermünk van, amit egyedül bérelünk, tehát senki nem fogja piszkálni a cuccodat... Rendszeres, jó hangulatú próbáink vannak jó társaságban, jó zenével. Van egy zenekarra való kész, több mint egy 1 órás műsorunk, több saját nótával, ami szerintünk a "töltelékként" játszott feldolgozásainkkal is felveszi a versenyt. Ha sikerül elhivatott, motivált tagokat találnunk, elég hamar koncertképessé érhet a dolog. Ez természetesen a jelentkezőkön is múlik! Vannak további ötleteink, íródnak további saját számok, nem feldolgozásokra vagyunk berendezkedve. Tisztában vagyok a jelenlegi viszonyokkal, és nem cél, hogy ebből éljünk meg, inkább egy ütős, stabil, kompromisszumoktól mentes zene, és zenekar létrehozása a cél, és a zenélés örömből, mindeféle világmegváltó cél, és görcs nélkül...

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, további információért írj a zenekar email címére, 
vagy hívd az alábbi telefonszámot: 70/266-8345 (András)
 


◊            ◊           ◊ 


\m/